Náš "pracovní koutek"

17:35



Téda taková dlouhá odmlka. Na článcích z Kalifornie pracuji, ale než do nich přidám fotky a celému tomu dám nějakou použitelnou formu, tak to prostě chvíli trvá. A času teď nějak moc nemám.  

Od návratu z Kalifornie uteklo 10 dní. Zdá se mi, jako by to bylo včera. Přiletěli jsme v úterý v noci, Tom hned ve středu ráno odjel a vrátil se až v pátek večer. 
Já vesměs prala, žehlila, plnila ledničku, ve čtvrtek jsem byla ve škole a následně se kochala v několika obchodech s bytovými doplňky (a že jich tady je:)). V pátek jsem vyrazila na svou další kontrolu k doktorce. Trošku jsem se bála, měla jsem spoustu otázek a má AJ pořád ještě není nejlepší, především, co se odborného lékařství týče (nejlepší je možná až moc silné slovo :D). Ale zvládla jsem to. ;) 
V sobotu jsme s Tomem vyrazili do Ikea, koupit nábytek pro Amálku do pokojíčku. Tom totiž zase v neděli ráno na celý týden odlétal a tak jsem si dala takovou menší výzvu - "dětský pokojíček". Víte jak ráda se věnuji bytovému designu a jak ráda dělám někomu překvapení a radost a tak jsem to tak trochu spojila. A protože překvapení pro Amálku to bude až za pár měsíců a já musím mít vše hned (hlavně ten moment, kdy otevřu dveře a uvidím z výrazu toho druhého, zda se mi to povedlo nebo ne, což se od Amálky asi hned tak nedozvím :D), rozhodla jsem se to pojmout jako překvapení pro Toma. 

Který mi mimochodem právě teď poslal zprávu na messengeru: ,,Ty jo, já mam za duben najeto v autě 10 000 km, to je 333 km denně + 6 letů letadlem. To je dost, co?" 
No, co mu na to mám asi napsat.? Krom toho, že nemusím každý den vařit :), v tom tedy žádné plusy neshledávám.  Lítá po všech čertech, je unavený a člověk má o něj akorát tak strach. 

Ale zpět k pokojíčku.  
Hned v neděli ráno jsem se na to vrhla. 
Nejprve přestěhování a úprava našeho "pracovního koutku" z prázdného pokoje do ložnice, aby se uvolnil prostor. Pak sestavování postýlky, v pondělí sestavování komody, nákup hřebíčků, hmoždinek, šroubků, následně nějaké nakupování doplňků a dekorování (opět jsem se řídila heslem - za málo peněz, hodně muziky) :), no a do toho samozřejmě škola a jiné věci..  

Je pátek dopoledne, Tom se vrací v noci a troufám si říct, že mám téměř hotovo. Zrovna sedím v pracovním koutku a krom toho, že píšu tenhle článek, vyrábím Amálce obrázky na zeď. :)

Odpoledne se ještě zastavím pro dvě poličky v Ikee, přivrtám je, nadekoruji a je to. 
Strašně ráda bych se pochlubila a ukázala vám nějaké fotky. Bohužel ještě čekám na 5 poměrně důležitých věcí, které budou dotvářet celek toho, troufám si říct, "dokonalého pokojíčku". Těch 5 věcí mi posílají rodiče v balíku z ČR a vzhledem k tomu, že balík půjde lodí, dorazí až někdy v polovině června. Takže takhle dlouho vás budu napínat. :) 
Ale abyste neřekli, ukážu vám alespoň ten náš malý, milý pracovní koutek v ložnici. :)







A včera jsem to doplnila ještě o tenhle úlovek = váza na kterou se dá psát křídou. :) 



S šedou zdí ani tím šíleným kobercem bohužel nic nenadělám, to je prostě "american style". :/ 
Kvalita fotek nic moc, bohužel (možná spíš bohudík), jak se nám tady před okny zazelenaly všechny ty stromy, pokoje dost ztmavly a fotí se hůř. 

Tohle je výhled z pracovního koutku a to, co vidíme jako první každé ráno, když otevřeme oči v posteli. :)




Mějte krásný víkend. ;) 




You Might Also Like

6 komentářů

  1. Krásný koutek, na mě možná hodně černé, ale i tak se mi to moc líbí. Máte krásný výhled, ani jsem netušila, že bydlíte tak blízko přírodě ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to nevím, zda se bude líbit pokojíček, tam také převládá černá s bílou. ;)
      Jinak k přírodě se právě chceme stěhovat.. Tohle je jen lesík mezi dvěma apartmánovými komplexy, ale je oplocený, takže se tam stejně nedá jít. Ale jako výhled je to fajn, i na terase je klid a neslyšíme silnici.

      Vymazat
  2. Skvelý článok, opäť, ako vždy. :))
    Veľmi rada si prečítam každý tvoj nový príspevok, čím ďalej tým zaujímavejšie články.:)

    Izabell zo sydneysleek♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju. :) Já se teď dívala na tvůj blog a teda musím říct - nádherný design a naprosto úžasné fotky!!! :) Taky bych si měla časem pořídit nějaký lepší foťák. Ale je mi uplně jasné, že bych ho pořád zapomínala doma a stejně bych pak všechno fotila telefonem jako doposud. :)

      Vymazat
  3. Pracovní koutek je pěkný, ale já bych si ho trochu zútulnila :-) Třeba nějakým pěkným obrazem nebo poličkou na zdi atd. :-) . Já jsem si koupila kancelářský nábytek Progres a je přesně podle mých představ. Potrpím si na detaily, takže mám regál plný různých věcí, možná i zbytečných :-D .

    OdpovědětVymazat
  4. Máte to tam zařízené fakt designově. :) Jakože v dobrém slova smyslu. To moje vybavení dílny je poněkud komplikovanější a ještě k tomu ve větším chaosu, než vy to máte. :) Ale tak chápu. Já dělám 3D tisk a tak k tomu potřebuju hodně prostoru. Takže mám klasickou dílnu doma ve sklepě. ;-)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe