? NOVÝ ROK = LEPŠÍ ROK ?

18:16



,,Od ledna začínám s dietou, chci shodit alespoň 10 kg!"
,,Koupila jsem si k Vánocům permici do fitka, musím už fakt začít cvičit, vloni jsem se ani nehla a podívej, jak vypadám. "
,,Taky začnu žít a jíst mnohem zdravěji! A přestanu kouřit! "
,,Plánuji se s ním po Novém roce konečně rozejít, už víc jak půl roku nám to nefunguje, ale tak ještě přes ty Vánoce to nechám a v lednu už to rozseknu, fakt. "
,,Příští rok už tu školu opravdu dodělám, slibuju, že se budu učit, budu tam chodit a nebudu na to kašlat jako vloni. "
,,V příštím roce bych chtěla změnit práci, možná začít podnikat. Mám už několik let představu, co bych chtěla dělat, ale nějak se nemůžu dokopat, hledat něco jiného nebo začít něco budovat od začátku. Vlastně jsem se ještě ani po ničem nedívala. Přeci jen, tady mi není tak špatně, jsem tady už zvyklá. No, možná jsem trochu pohodlná.  Ale příští rok už to určitě vyjde!"
,,Určitě bych chtěla v příštím roce zlepšit svojí angličtinu a více cestovat, ale stejnak na to nebudu mít peníze, takže je to vlastně jedno."
,,Příští rok bych chtěla trochu omezit práci a věnovat se víc dětem, tak snad se to podaří, i když v práci toho je pořád tolik. "
,,Taky bych chtěla častěji navštěvovat rodiče, nemám na ně nějak vůbec čas v tom shonu."
,,Strašně bych si přála začít víc kulturně žít, chodit do divadel, do kina a tak.. Ale stejně ani není s kým. Nemám hlídání atd.."
,,Tenhle rok byl vážně jedna katastrofa za druhou, ten příští bude určitě lepší! Musí být! "


Tak takovéhle věci slýcháme před koncem roku dost často.
ONO se to podaří? V tom SHONU? MOC práce?  NEBUDU mít peníze? NENÍ s kým?
Zamysleme se nad tím, kdo tohle všechno dokáže ovlivnit?
Osud? NE.. NOVÝ ROK? NE.. Jenom VY sami!
Nepřijde totiž žádný PAN NOVÝ ROK. Nesundá z Vás kila, které jste za loňský rok samy nabraly (vyžraly). Nenapíše Vašemu příteli, že se s ním rozcházíte, nenajde Vám novou práci, nedokope Vás do fitka, ani tam nebude cvičit za Vás, nekoupí Vám letenky na druhý konec světa, ani lístky do divadla, ani neomezí Vaše množství práce.
Nikdo, ani PAN NOVÝ ROK to za Vás neudělá. :) Jen Vy samy!!!

Ano, příští rok bude lepší, pokud si ho takový uděláte!

Tak zvedněte zadeček, dojděte do nějaké hezké příjemné kavárny, sedněte si, dejte si kávu nebo se zachumlejte doma pod deku s hrnkem čaje, vezměte si papír a tužku a napište si, všechno, čeho byste letos chtěli dosáhnout.

Nedávejte si to jako novoroční předsevzetí.
Jsou to Vaše přání, Vaše cíle a pokud si to opravdu tak moc přejete, tak si za tím jděte Stůj co Stůj! Já už mám pro letošek napsáno. :) Některá přání jsou možná nereálná, ale budu dělat všechno pro to, abych si je splnila. :)

Před pár lety bych řekla: ,,Nestavte si vzdušné zámky, nestanovujte si nereálné cíle a nesplnitelné sny." Ale teď říkám: ,,Přejte si cokoliv - prince na bílém koni, lepší práci za více peněz, prostě cokoliv a jděte si za tím!!"
Mám za sebou nejkrásnější 2 roky života a úplně mi k tomu stačilo, jít si za svým snem a do všeho skočit po hlavě, bez dlouhého rozmýšlení. :)

NOVÝ ROK pro někoho symbolizuje - nový začátek. A čeká na něj, jak na smilování. - ,,Ať už je tenhle rok za mnou, v roce 2016 bude určitě líp. Konečně je tu, sláva." Ale copak copak, dnes je 15. ledna a Vám už se zase nic nedaří.? Nevadí, hlavu vzhůru, hlavně nečekejte na 1.1.2017, s plněním svých přání a cílů se dá začít i kterýkoliv jiný den. :) Tak jděte do toho.
Přeji Vám mnoho úspěchů a splněných snů! 


Více na:

You Might Also Like

4 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe