Vánoční stromeček (Christmas tree)

20:48



Cítíte to teplo linoucí se od krbu? A tu vůni Vánoc? :) Já ano.. Jsou tady totiž přesně za 12 dní. 
Těšíte se? :) Já moc!!
Vím, že jsem Vám dnes slíbila něco ze svého vánočního tvoření, ale nějak jsem dostala chuť prohlédnout si inspirativní obrázky na zdobení vánočních stromečků. Jak už jsem zde jednou psala, mezi mé favority patří veliká, pořádně hustá, tmavě zelená jedlička. Ozdoby laděny do odstínu jedné decentní barvy, lehce doplněnou o barvu druhou, ale ne žádný barevný chaos. Myslím, že i můj výběr, který bych Vám chtěla dnes ukázat, tomu odpovídá. :) Každý máme jiný vkus, někomu se líbí stříbrná, zlatá, někomu zas modrá, červená, zelená, někomu stromeček s perníčky a slaměnými ozdobami. Ale to vůbec nevadí, naopak, vždyť by to byla nuda, kdybychom měli všichni stejné stromečky.

Snad se Vám bude můj výběr líbit! Třeba obrázky někoho inspirují a po několika letech se odhodlá a obmění krabici ozdob za nové, stejně jako já minulý rok. :) U mě to loni vyhrála kombinace tmavě hnědé s bronzovou, což vypadalo naprosto úžasně. Mít tak krásný a hustý stromeček i letos, tak vše obměňuji za bílou s lehkými odstíny do stříbrné. :) Bohužel nyní trávíme Vánoce rekonstrukcí bytu, takže bílá se nekoná, stromeček se nekoná, cukroví se nepeče. 
Ale Štědrý den a večeři s rodinou si ujít nenecháme. :) 





























Více na:


You Might Also Like

3 komentářů

  1. Ty stromy jsou dokonale. Letos budeme mit poprve se zviratky, rucne vyrabenymi vanocnimi ozdobami. Moc se tesim.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že se líbí. Také mi přijdou dokonalé. :) Já doufám, že se mi příští rok také poštěstí si nějaký takový nazdobit. Pošlete pak foto, určitě bude krásný! .)

    OdpovědětVymazat
  3. My letos také máme dům v rekonstrukcí, takže Vánoce jsme se také rozhodli mít dost ořezané. Například cukroví jsem se rozhodla letos nepéct, ale koupit z https://www.vasepekarna.cz/ . Dost lidí mi od nich cukroví vychválilo, tak snad bude dobré. Možná upeču aspoň perníčky na provonění domu. Ale stromeček určitě musíme mít. Chceme teda malý v květináči, ale bude. Chtěla bych ho mít letos do přírodna. Ale za tipy na ozdobení děkuji.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe