Just married :)

14:21


Krásný den moji milí. Od pondělka jsem měla dost napilno. Náš svatební pobyt v ČR se pomalu uchýlil ke konci a já měla ještě spoustu povinností na úřadech atd. Dnes už je vše klidnější. Jsme zase zpět v Německu. Včerejší cesta byla opět dlouhá, pro mne o to nepříjemnější, že jsem ji z větší části strávila za volantem. Přijeli jsme v půl 2 v noci, vypotáceli jsme se z auta a naše unavené oči se nám rázem rozsvítily.
To, že jsou v Německu úžasní lidé už víme, jsme jimi obklopování každý den. Žádní suchaři, jak se o nich říká. Jsou milí, přátelští, pozorní, hodní, pokorní, mají smysl pro humor, pomohou, když mohou. A jedna taková milá rodinka, co nám tu pronajímá část jejich domu, nám připravila úžasné překvapení . Toto na nás čekalo na vstupních dveřích, když jsme v noci přijeli. Je to krásný pocit, když víte, že si s tím někdo dal tu práci, jenom kvůli Vám. :)


Jestli se těšíte na mé další články z bloudění po německých kopcích, tak se asi nedočkáte. Včerejší 2 bodnutí od záškodnice včelky mě úplně odrovnaly. Jí to tedy naštěstí potom také odrovnalo. A to tak, že nadobro. :D  Skřípla jsem jí mezi stehna, takže mě bodla hned dvakrát, žihadlo jsem sice vytáhla, ale nohy mám nateklé tak, že se dnes na procházku určitě nechystám. Kdyby měl někdo nějakou dobrou radu, jak na otoky a tu ukrutnou bolest, tak sem s ní. :) A v dalších dnech? To se někam chystám, ale úplně jinam, než do německých lesů a kopců. Kam? Na svatební cestu přece. :)  Chcete jet s námi? :) Stačí pravidelně sledovat blog ;) A kam že se to s námi společně vydáte? To se již brzy dozvíte. :) Snad se Vám budou mé reporty z cest líbit. :) Určitě se máte na co těšit. :)

Dnes jsem vložila na FB více než 70 fotek do alba Wedding inspiration. :) Tak můžete nahlédnout. :) Jsou tam opravdu skvostné a překrásné nápady a hlavně ty barvy. Ach jo, já bych se vdávala. :D
I když... naše svatba se nám s Tomem tak líbila, že jsme si včera říkali, že bychom se možná mohli nechat rozvést, abychom si mohli uspořádat ještě jednu. :D Tak uvidíme :))

Zde jen náhled do FB alba :)


















Více na:

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Skvostne napady! To privitani si prece zaslouzite!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty pastelové barvy jsou úžasné, že? :)
      Jinak.. Všechny dary od svatebních hostů byly překrásné a nápadité, ale každý určitě pochopí, že takové překvapení nám v půl 2 ráno udělalo opravdu radost. :)

      Vymazat
  2. Hezla inspirace a to privitani je moc mile. :-)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe